Carpaccio met Kees

Carpaccio met Kees

Bereidingswijze

Drapeer de carpaccio voorzichtig op vier borden. Verdeel de pesto met kees over de carpaccio. Verdeel de rucola over de carpaccio. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en verdeel deze over de rucola. Strooi de geroosterde pijnboompitjes en geraspte Kees erover heen.

Ingrediënten

(voor 4 personen)
– 160 g carpaccio van ossenhaas
– 50 g rucola
– 50 g Kees extra gerijpt geraspt
– 30 g pijnboompitjes (2 eetlepels), licht geroosterd
– 60 g zongedroogde tomaatjes (vier stuks)
– 80 g pesto (4 eetlepels)
– peper en zout naar smaak

Voedingswaarden

Energie: 262 kcal
Eiwit: 19 gr
Koolhydraten: 10 gr
– waarvan suikers: 62 gr
Vet totaal: 15 gr
– waarvan verzadigd: 3 gr
Natrium: 480 mg
Vezels: 2,5 gr

Vergelijkbare recepten: