De verkrijgbaarheid van kees

Kees is op steeds meer plekken verkrijgbaar. In de supermarkt, bij de kaasboer, in de zorg en in de catering. Waar je ook bent: je hoeft nooit ver te zoeken. Kijk vlug waar kees te koop is!

Kees in de supermarkt

In de supermarkt vind je kees in de wandkoeling tussen de kaas. Handig in voorgesneden plakken. Afhankelijk van de supermarkt waar jij je boodschappen doet kun je kiezen tussen de plakken oud en plakken jong belegen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let op: het aanbod kees kan per supermarkt verschillen. Soms kiest een (kleine) winkel er voor om onze producten niet op voorraad te nemen. Wil je zeker weten dat ze jouw favoriet hebben? Je kunt altijd even bellen naar de winkel.

Kees in de kaaswinkel

Bij de betere kaaswinkel kun je kees vers van het mes krijgen. Koop je kees bij de kaasboer, dan kun je kiezen uit twee soorten: extra gerijpt en gerijpt. Ook kun je altijd vragen of de kaasboer de kees voor je kan raspen of borrelblokjes wil snijden.

Deze varianten kees kun je bij de kaaswinkel krijgen:

Gerijpt
kees extra gerijpt in de kaaswinkel
Extra gerijpt

Een flink aantal kaaswinkels heeft kees in het assortiment. Wil je zeker weten dat je bij jouw kaaswinkel kees kunt kopen? Dan is het handig om vooraf even te bellen om te vragen of ze jouw favoriete smaak hebben liggen.

Kees bestellen via internet

Wil je een stuk kees direct bij je thuisbezorgd hebben, dan kun je kees via internet bestellen. Wij hebben zelf geen Keesmakers webshop, maar je kunt terecht bij een aantal online kaaswinkels. Zij snijden het vers van het mes en versturen het netjes koel verpakt. Wil je kees online kopen? Kijk dan bij één van deze winkels:

goudsekaasshop.nl
delekkerstekaas.nl
kaasservice.nl

Kees in de zorg

Op veel plekken in de zorg kom je kees tegen. Vanwege de goede eigenschappen en de heerlijke smaak is kees perfect om aan te sterken. Bijvoorbeeld als je wat extra eiwit nodig hebt. Een flink aantal (universitaire) ziekenhuizen heeft keesproducten in het assortiment. We hebben handige losse plakjes kees voor op brood, en lekker blokjes als eiwitrijk tussendoortje.

Kees is onder andere bij de volgende instellingen verkrijgbaar:

Ben je een zorgprofessional en wil je graag kees opnemen in je assortiment of het eens proberen? Neem dan contact met ons op!

Kees in de catering

Gezond eten is steeds belangrijker in de catering. Van een gezond kaasplankje met kees erbij tot een plakje kees op je lunchbroodje: je vind kees op steeds meer plekken.

Of wat dacht je van ons groentenbroodje: een snackbroodje met kees dat volledig in de Schijf van Vijf past.

Wil jij ook lunchen met kees? Je kunt kees onder andere vinden bij de volgende groothandels en cateraars:

Ben je een professional en wil je meer weten of kees bestellen? Neem dan snel contact met Keesmaker Daan Rijntjes op voor meer informatie.

Kees gerijpt

kees gerijpt kaaswinkel

Hou je van romige belegen kaas en heb je je kaas het liefste vers? Dan is kees gerijpt er voor jou! Kees gerijpt heeft een lekker romige kaassmaak.
Kees gerijpt wordt na minimaal 3 maanden rijpen naar de betere kaaswinkel gebracht. Daar snijden ze voor jou graag een stuk. Vers van het mes! Zo kun je zelf kiezen hoe je plakken worden, of mooie borrelblokjes maken.

Voedingswaarden
Energie
Vetten
– waarvan verzadigd
Koolhydraten
– waarvan suikers
Eiwitten
Zout
Calcium

 (per 100 gram)
1643 kJ / 396 kcal
32 gram
9,6 gram
0 gram
0 gram
27 gram
1,4 gram
1050 mg

Kees gerijpt koop je bij de betere kaaswinkel

Wil je zeker weten of de kaaswinkel kees heeft? Dan is het handig om vooraf even te bellen.

Kees extra gerijpt

kees extra gerijpt kaaswinkel

Hou je van de smaak van oude kaas en heb je je kaas het liefste vers? Dan past kees extra gerijpt bij jou! Kees extra gerijpt heeft een lekker pittige smaak.
Kees extra gerijpt heeft er zo’n 10 maanden rijping op zitten. In de betere kaaswinkel snijden ze graag een stuk extra gerijpt vers van het mes. Zo bepaal je zelf hoe dik je plakken worden of kun je mooie blokjes snijden voor de borrel.

Voedingswaarden
Energie
Vetten
– waarvan verzadigd
Koolhydraten
– waarvan suikers
Eiwitten
Zout
Calcium

 (per 100 gram)
1693 kJ / 403 kcal
33 gram
9,9 gram
0 gram
0 gram
29 gram
1,5 gram
1030 mg

Kees extra gerijpt koop je bij de betere kaaswinkel

Wil je zeker weten of de kaaswinkel kees heeft? Dan is het handig om vooraf even te bellen.

Kees enkelplak gerijpt

kees-monoplak-gerijpt

Ben je buiten huis en heb je zin in een boterham met romige kees? Dan is deze plak kees gerijpt er voor jou. De plak heeft alle gezondheidsvoordelen van kees, en smaakt heerlijk zacht en romig. De kees gerijpt is handig verpakt, zodat er zo min mogelijk kees verspild wordt.
De losse plakken gerijpt zijn verkrijgbaar bij diverse groothandels. Je vindt dit ook bij de ziekenhuizen en cateraars die het in hun assortiment hebben. Zo kun je ook buiten de deur genieten van kees.

Voedingswaarden
Energie
Vetten
– waarvan verzadigd
– onverzadigd
Koolhydraten
– waarvan suikers
Eiwitten
Zout
Calcium

 (per 100 gram)
1643 kJ / 396 kcal
32 gram
9,6 gram
22,4 gram
0 gram
0 gram
27 gram
1,4 gram
1050 mg

Kees enkelplak gerijpt vind je o.a. bij:

.

Kees enkelplak extra gerijpt

kees-monoplak-extragerijpt

Ook buiten huis kun je genieten van kees. Deze plak kees extra gerijpt is er voor jou. Alle gezondheidsvoordelen van kees, én de heerlijke pittige smaak van kees gerijpt. De kees gerijpt is handig verpakt, zodat er zo min mogelijk kees verspild wordt.
De losse plakken gerijpt zijn verkrijgbaar bij diverse groothandels. Je vindt dit ook bij de ziekenhuizen en cateraars die het in hun assortiment hebben. Zo kun je ook buiten de deur heerlijk ontbijten of lunchen met kees.

Voedingswaarden
Energie
Vetten
– waarvan verzadigd
Koolhydraten
– waarvan suikers
Eiwitten
Zout
Calcium

 (per 100 gram)
1693 kJ / 403 kcal
33 gram
9,9 gram
0 gram
0 gram
29 gram
1,5 gram
1030 mg

Kees enkelplak extra gerijpt vind je o.a. bij:

.