Gevulde kipfilet met kees

Gevulde kipfilet met kees

Bereidingswijze

Verdeel de kipfilets in 4 gelijke plakken en smeer ze in met de citroensap, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder.
Verhit een pan zonder olie of boter en bak de pijnboompitten tot ze goudbruin zijn.
Snijd de tomaten en kees komijn in kleinere stukken. Verdeel de tomaten, kees en pijnboompitjes over de kipfilets en pin ze dicht met tandenstokers of een satéstokje.
Verhit de olie of vloeibare bak- en braad in een pan en bak de kipfilets 8-10 goudbruin aan beide kanten. Serveer met een frisse salade.

Ingrediënten

(voor 4 personen)
– 500 gram kipfilet
– 4 plakjes kees komijn
– 2 eetlepels citroensap
– 4 zongedroogde tomaatjes
– 2 eetlepels pijnboompitten
– 4 eetlepels (olijf)olie of vloeibare bak en braad
– ½ theelepel zwarte peper
– ½ theelepel knoflookpoeder
– ½ theelepel paprikapoeder

Voedingswaarden

Energie: 452 Kcal
Eiwit: 39 g
Koolhydraten: 21 g
Vet totaal: 22 g
– waarvan verzadigd: 4 g
Natrium: 497 mg

Vergelijkbare recepten: