Probeer Kees gratis via de Nierstichting

Heb jij een mail van de Nierstichting met unieke code? Dan kun gratis een verpakking Kees proberen. Haal onze plakken in de supermarkt en bewaar je bonnetje goed. Vul onderstaand formulier in om je code in te voeren. Heb je je kassabon opgeslagen als scan of foto? Dan ben je er helemaal klaar voor! 

Voordelen van Kees

Kees bevat 50% minder verzadigd vet dan een 48+ kaas van dezelfde leeftijd. Dat draagt bij aan het behoud van een normaal cholesterolgehalte.

Kees bevat 25% minder zout dan een 48+ van dezelfde leeftijd. Minder zout is goed voor je bloeddruk.

Kees bevat veel eiwit, vanaf 28 gram per 100 gram

Kees bevat minder dan 0,01 gram lactose per 100 gram en is daarmee lactosevrij

Wij gebruiken vegetarisch stremsel dat ontstaan is uit de fermentatie van plantenextract. Daarom heeft Kees het keurmerk van de Vegetariërsbond

Kees ligt enkele maanden te rijpen op houten planken. Deze natuurlijke rijping en het unieke recept zorgt voor een uitstekende smaak!

Actievoorwaarden

Het is heel simpel: Heb jij een code? Dan kun je een verpakking Kees kopen in de supermarkt, en krijg je van ons je geld terug. We houden ons daarbij aan de volgende actievoorwaarden:

– Je hebt een code nodig om mee te doen aan deze actie.

– Je kunt maximaal één bon indienen per huishouden.

– Heb je al een keer meegedaan aan deze actie? Dan mag je helaas niet nog eens meedoen.

– Deze actie is alleen geldig voor Kees plakken gekocht in een Nederlandse supermarkt.

– Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Eventuele kortingen worden hierin meegenomen. Wij betalen je wat jij aan de supermarkt hebt betaald.

– Let op: bewaar je kassabon goed. Tot maximaal 4 weken na indienen kunnen we deze nog bij je opvragen. Bijvoorbeeld als je bon niet goed leesbaar is of toch niet bij ons is aangekomen.