Keesmakers & Fitter Food Collective

 

Keesmakers heeft een passie voor gezonde voeding. De afgelopen jaren hebben we impact gemaakt met Kees, een gezond alternatief voor gewone kaas. Maar er is zoveel meer dan kaas. Daarom starten we het Fitter Food Collective.

Het Fitter Food Collective maakt gezond eten makkelijk. Wij vinden en ontwikkelen gezonde voeding die altijd mag. Daarna brengen we deze producten naar de supermarkt, zorg en speciaalzaak.

 

 Ons eerste nieuwe product

Deze zomer introduceren we Willja Oat Rice: een briljant alternatief voor gewone rijst. De voedingswaarden van Willja haverrijst zijn uitstekend. Haver bevat betaglucaan, wat goed is voor je cholesterol. Ook bevat het veel eiwit en vezels.  Nog leuker is dat het 1/5 van de co2 voetafdruk heeft van Thaise Jasmijnrijst.

En de bereiding? Gewoon 10 minuutjes koken, zoals je gewend bent van rijst. Binnenkort te koop bij de Jumbo.

 

Andere producten

Er komt nog veel moois aan. De komende maanden introduceren we nog meer unieke en gezonde producten in de Nederlandse markt. Weet jij een product wat echt gezond is, en wat we moeten opnemen in ons assortiment? Laat het ons weten.

 

Kees blijft Kees

Onze producten houden hun eigen merknaam. Kees blijft dus gewoon Kees. Voor de Keesfan veranderd er dus niet veel. Wel zou het kunnen dat je in onze facturen, orders en e-mails ineens ‘Fitter Food Collective’ ziet staan. Geen zorgen: wij zijn het!

 

Meer weten?

Heb je vragen? Je kunt contact met ons opnemen via info@fitterfoodcollective.nl. Een hele mond vol, maar wel gezond.