14 februari 2017

keestosti’s populair op Gezondheidsbeurs

keestosti’s populair op Gezondheidsbeurs

Begin februari was De Nationale Gezondheidsbeurs, waar Keesmakers inmiddels al heel wat jaren aanwezig is. Dit jaar hadden we een primeur: het was de eerste keer dat we met onze foodtruck verschenen, oftewel een rijdende keuken, waarin we tosti’s kunnen bakken. En die Keestosti’s gingen als warme broodjes over de toonbank van onze tostibus! Het is dan ook wel een bijzonder lekker recept…

Kennismaken met de gezonde eigenschappen van Kees
Melissa van Keesmakers was aanwezig en vertelt : “De beurs was echt een succes. De foodtruck is duidelijk een blikvanger, want mensen stonden in de rij voor een Keestosti.”
Terwijl mensen stonden te wachten sprak zij iedereen aan om te vragen of ze Kees al kenden.

Het bleek dat het voor veel bezoekers een eerste kennismaking met Kees was. Melissa: “En dan was het erg leuk om hen uit te leggen over de gezonde eigenschappen van Kees: minder zout en het gebruik van plantaardige, onverzadigde vetten. Veel mensen gaven aan dat ze best minder verzadigd vet en zout zouden willen eten. En waren verrast dat dit met Kees dus kan!”

 Lekkere Keestosti
Maar ook heel belangrijk: iedereen vond de tosti erg lekker. Het was trouwens ook niet zo maar een tosti ham/Kees die we serveerden, want naast deze ingrediënten zat er ook tomaat en rucola op. Het recept staat inmiddels op onze site (en je kunt natuurlijk lekker variëren: door bijvoorbeeld de ham weg te laten, heb je een vegetarische versie).

Investeren in je gezondheid
De Gezondheidsbeurs is trouwens een prima gelegenheid om te investeren in je gezondheid: er zijn informatieve lezingen en actieve workshops, je kunt allerlei gezondheidstesten doen en er is een keur aan feelgood food te krijgen, zoals uiteraard onze Keestosti. Houd er voor dus voor volgend jaar alvast rekening mee: de data zijn nog niet bekend, maar de beurs is altijd aan het begin van het nieuwe jaar.

Tot slot: je kunt natuurlijk al veel eerder beginnen met investeren in je gezondheid… kies vaker voor Kees op je dagelijkse boterham en ga de keuken in met Kees. Op onze site vind je ter inspiratie verrassende recepten met Kees!