Kees plakken jong belegen

Vind je romige jonge kaas of jong belegen kaas lekker? Dan is jong belegen kees helemaal voor jou! Kees jong belegen heeft een heerlijk zachte romige smaak.

Na zo’n 15 weken rijpen wordt de kees in handzame plakken gesneden. Super voor op de boterham, op een cracker of in de befaamde keestosti. Benieuwd? Je vindt kees jong belegen in de meeste supermarkten.

Ingrediënten

Magere koemelk, plantaardige oliën (zonnebloempit, raapzaad, palm, sheanoot, suikerriet), zout, zuursel, vegetarisch stremsel en kleurstof (carotenen)

* vergeleken met een 48+ kaas van dezelfde leeftijd

Wat is kees?

Voedingswaarden (per 100 gram)

Energie
Vetten
– verzadigd
– enkelvoudig onverzadigd
– meervoudig onverzadigd
– transvet
– omega 3
– omega 6
– vetzuur C16:0
Koolhydraten
– suikers
– zetmeel
Eiwitten
Zout
Voedingsvezel
Lactose
Natrium
Kalium
Calcium
Vitamine B12
Fosfor

1649 kJ / 394 kcal
31 gram
9,1 gram
17,7 gram
4,7 gram
0,1 gram
0,9 gram
3,6 gram
16,5%
0 gram
0 gram
0 gram
28 gram
1,2 gram
0 gram
<0,01 gram
475 mg
86 mg
913 mg (114% *)
2,2 ug (88% *)
606 mg (87% *)

* % van de Dagelijkse Referentie Inname

Kees plakken jong belegen

is verkrijgbaar bij: