Onze smartphone is niet meer uit ons leven weg te denken, en doet inmiddels dienst als telefoon, agenda, wekker, horloge, routeplanner, etc, etc. Bovendien kun je via vele gezondheid apps bijhouden op je mobiel of je…
We zijn het zo gewend in Nederland (en het is ook heel lekker!): een boterham met kaas en daartussen een dun laagje smeuïge roomboter of margarine. Maar wat is het verschil tussen die twee? En waar…
Kees maken we met een mengsel van plantaardige oliën, waarvan de belangrijkste zonnebloem- en raapzaadolie zijn. Zonnebloemolie is natuurlijk heel bekend, raapzaadolie wat minder. Veel mensen vragen zich dan ook af of raapzaadolie gezond is. Raapzaadolie…
Steeds meer mensen kiezen voor koolhydraatarm eten en geven aan zich op die manier fitter te voelen. Vaak zetten deze mensen meer eiwitten en vet op hun menu. Helemaal koolhydraatloos eten is geen goed idee, want…
Begin februari was De Nationale Gezondheidsbeurs, waar Keesmakers inmiddels al heel wat jaren aanwezig is. Dit jaar hadden we een primeur: het was de eerste keer dat we met onze foodtruck verschenen, oftewel een rijdende keuken,…
Cholesterol is een belangrijk stofje in je lijf: het is een bouwsteen voor je cellen en hormonen. Cholesterol wordt gemaakt in je lever én krijg je binnen via je voeding. Je hebt twee soorten: HDL- en…