Al onze verhalen en nieuwtjes

Over Kees en gezonde voeding is meer dan genoeg te vertellen. Lees hier het laatste nieuws, trends over voeding en leuke gezondheidstips.

8 juni 2017
We zijn het zo gewend in Nederland (en het is ook heel lekker!): een boterham met kaas en daartussen een dun laagje smeuïge roomboter of margarine. Maar wat is het verschil tussen die twee? En waar…
12 april 2017
Kees maken we met een mengsel van plantaardige oliën, waarvan de belangrijkste zonnebloem- en raapzaadolie zijn. Zonnebloemolie is natuurlijk heel bekend, raapzaadolie wat minder. Veel mensen vragen zich dan ook af of raapzaadolie gezond is. Raapzaadolie…
10 april 2017
Steeds meer mensen kiezen voor koolhydraatarm eten en geven aan zich op die manier fitter te voelen. Vaak zetten deze mensen meer eiwitten en vet op hun menu. Helemaal koolhydraatloos eten is geen goed idee, want…
14 februari 2017
Begin februari was De Nationale Gezondheidsbeurs, waar Keesmakers inmiddels al heel wat jaren aanwezig is. Dit jaar hadden we een primeur: het was de eerste keer dat we met onze foodtruck verschenen, oftewel een rijdende keuken,…
1 januari 1970
Cholesterol is een belangrijk stofje in je lijf: het is een bouwsteen voor je cellen en hormonen. Cholesterol wordt gemaakt in je lever én krijg je binnen via je voeding. Je hebt twee soorten: HDL- en…